Perşembe, Ocak 25, 2007

Maneki Neko

Kendime 'Maneki neko' lu canta yaptim bile ucgen prizmasi mi denir ne denir bilmiyorum. dun de siftahini yaptim. lay laylom taktim koluma gittim Dragonfly yoluna. 4 hatun, heyvanlar gibi tikindik, zaten ole acicik yemek yiyen tipler olsalar benim arkadasim olamazlardi. anoreksik kizlara tahammulum yok. Ki ben de bi ara blumexia (blumia-anorexia) karisimi bisi olmustum. ben bilem kendime kil oluyordum. ne yazik ki yemege disari cikmak cok onemli bir sosyal aktivite. ve bole birisi kus gibi yiyince , yemek yiyenler ona bole hain bizi sirtimizdan vurdun gibicesine sinir oluyor. neyse
maneki neko dukkanlara ugur getiren bir kedicigin hikayesini linke tiklayaraktan ogrenebilirsinizz efenimmm.
Biraz once labdaki kutumu bosalttim, bissuru kagit attim (recycle bin'e). ama kutu genede doldu, gavur olusu gibi adeta. etek de giymisim, ite ite getirdim asagi kata. toplanti yapan hocalara hasir hasir benim gectigimi gorduler, manyak bu kiz dediler buyuk ihtimalle.
bu arada bu son haftam diilmis (bende yikildim). gelecek hafta sonmus. gelecek hafta carsamba. son gun. umarim lab beni yemege goturmek istemez.
Modern sabahlardan ogrendigim kadari ile Kayseriden Cin'e pastirma saticakmisiz. Daha dogrusu Pekin de pastirma fabrikasi acilacakmis. Cin de bir numara olucakmis bu.
Merak edenler Modern Sabahlar 25/01/07 i indirip. guzelce dinleyebilirler
muah

1 yorum:

emelo dedi ki...

her sey super de yani olmuyor boyle oonceden modern sabahlarda ne konusuldugunu soylemek.. burda eve gidip onu dinleme hayali kuran insanlar var yani :)
hani filmde ne oldugunu anlatmak gibi bir sey. Bir suru insan ozellikle de Altinci His filminde sirada bekleyen insanlara, Bruce Willis aslinda hayalet - olu, demislerdi. Insanlar icin butun filmi rezil etmislerdi...

Oldu mu simdi?

Dun gece superdi, daha cok yapalim bunu canim.