Perşembe, Temmuz 19, 2007

Hadi Gelinlik bakalim


Dun aksam ustu Jay's Bridal'a gittik arkadasim Sibel ile. Cok eglendik, hatta gaza geldik butun hafta gelinlikci gezicez. Daha once Jimmus icin gitmistik, gene eglenceli idi ama Jimmus ne istedigini bilen alisveriscilerden, belirledigi modeller vardi aklinda onlari denedi iki tanesini begendi.Sevgili Sibel'in aklinda belirli bir model olmadigi icin, her modelden bir tane alip hepsini canla basla denedi. Begendigimiz gelinliklerin sayisi 5-6 yi buldu, orda calisan kiz hepsini begendiniz dedi filan oda sasti. Neyse ki en son giydigi 2 tane en favorilerimiz oldu ondan kelli onlarin fotolarini bastirdik filan. bakalim baska ne modeller begenicez. Bu sene bole gelinlik bakarak gecicek, sevgili yok-ki icin de gidicegim alisverise. Hepsi de guzel kizlar, onlara gelinlik giydirmek barbielerle oynamak gibi.
Yalniz gelinlikler cok agir, yani dun resmen gym e gitmis kadar olduk. Beli sakat olan arkadaslarima hafif gelinlik tavsiye ederim.
aliverise cikmak cok eglenceli, ama boyle guzel bir gun icin cikmak daha eglenceli. Sibel ile cok alisverise gitmisligimiz var. yeni kot pantalon almam lazim, sinirim bozuk ayakkabi alalim, is gorusmem var takim elbise alalim gibi genelde bunalim yada zoraki sebeplerden kaynaklanan alisverislerdi bunlar. dun ise mutlu bir gun icindi, bu aklima gelince birden cok mutlu oldum.
evet simdilik bu kadar muah

Hiç yorum yok: