Pazartesi, Kasım 13, 2006

ellerim dondu yuregimde bir aci

basligi uydurdum her zamanki gibi. ama gercekten ellerim buz gibi hemide en cok sag elim buz gibi. tovbe bende kesin bi bozukluk var. simdi bazen benim bacagim kasiniyor bole sinsi sinsi bende kasimiyorum, o zaman bacagim birden titriyor bole istemsiz. neyseki genelde kasinti geciyor.
simdi bunu bu sadece sag elimin buz kesmesi ile birlestirirsek, sonra midemde sakat. acaba House (md) olsa ne derdi? miktir git mi derdi acep?

neyse ctesi Borat'i izledik, ben sahsen gulmekten boguluyordum. ama bir cok kizin fazlaca hoslanmayacagi bir film olabilir, ama ben biraz erkek fatma oldugum icin vede master Johan tarafindan yetistirildigim icin gulmekten yarildim.
HBO show una gore cok daha fazla 'cinsellik' iceriyordu. ben ozellikle ciplak guresme sahnesinde yarildim, daha bir cok repligide ezberledik zaten. birde pamela ile karsilasmasi superdi.
bir suru insan dava etmis adami, bir daha amerikaya giremez heralde. bir tek hic Yahudi dava etmemis. onun disinda herkez bir dava acmis adeta.
neys ely gibi bende kazaklara cok uzuldum, bole uydurmasyon bi isim yapsalardi keske. new york times a bole 4 sayfa full ilan vermisler yazik.

1 yorum:

doganslx dedi ki...

bu ilginc: reuters'den