Cumartesi, Mayıs 17, 2008

Aile tatili


Sevgili kizim ve sevgilim beni ziyarete geldi. o kadar cok zor uyandim ki kelimeler kifayetsiz kalir. hemen starbucks's gidip en sevdigimiz kahveleri aldik, keyifimiz yerine geldi. alman bakkalina gitmek uzere yollara dustuk, kizim ve sevgilim alisveris yaptilar. sevgilim her zaman aldigi mamalardan aldi, kizim ise iki somun ekmek aldi, keyifli yolculugumuza devam ettik.
Sarasotanin guneyinde Nokomis adli bir plaja gittik. kisa bir sure sprey gunes kremi surdukten sonra okyanus atttik kendimizi. Yukselen dalgalarda oynarken keyifimizi kaciracak bir olay oldu. Kizimin gozunde unuttugu Coach marka gozlugu inanilmaz buyuk bir dalga carpinca denizde kayboldu. Kahretmesin neden bole seyler hep bizim basimiza geliyor derken dilimizi isirip, canimiza gelicegine malimiza gelsin deyip guzel gunumuze devam ettik. plaja uzun yuruyusler , guneslenme, ve bol bol yuzmenin sonunda artik eve gitmenin zamani gelmisti. eve geldikten sonra sevgilimin sirtinin cok ama cok garip bir sekilde yandigini fark ettik, kocaman bir "O" harfi disinda butun sirti kipkirmizi idi. anlasilan gunes kreminin spreyi duzgun calismamisti, zavalli sevgilim bayagi bir aci cekti. sirtina aloe vera surmek zorunda kaldik.
tabi karnimiz aciktigi icin St Armands beldesinde deniz kiyisinda balik yemege gittik. manzara bir harikaydi, yemegimizi hemen bitirip dondurma yemek uzere StArmand's in sokaklarinda yurumeye basladik. Ben Jerry's onunde bu foto kalibini gorunce dayanamadik, hemen kizimla bir foto cektiriverdik. Sevgilimin sirti kotulestigi icin eve erken donduk.
Bir iki tane keyifsiz olay olsada genel olarak gunumuz guzel gecti, bakalim yarin bizi neler bekliyor...

Hiç yorum yok: