Pazar, Şubat 25, 2007

Pat-pazar

Pazar gunu cok cabuk geldi. Gerci benim icin hergun cumartesi ama olsun. DUn orlandoya gittik Stefle, alisveris yaptik. Gerci hak ettik cunku bayagi uzun bir zamandir gida, temizlik disinda alisveris yapmamistik. Kardis'in patronu ve bolumen bir arkadasi Orlando'ya gelmis, onlari outlet mall'a goturduk. Sonra STef ile benim askim olan Marshall a gittik. Bende bu icinde bulundugum duragan ortamdan cikmis oldum, guzel oldu.
Ben boyle gezerken, sevgili acalya tsumami kanzashi'lerim hakkinda bir yazi yazmis. Bu pazar sabahinda onu okuyunca cok duygulandim. Yeniden cok tesekkur ediyorum.
Bu sabah Etsy e resimde gorunen sac tokalarinin sonuncusunu da yukledim. Tam son adimda Etsy coktu, iyi mi? Ben gene kendimi daha cok kanzashi yapmaya veriyim. Gerci bilegim agriyor Carpal Tunnel sendromu pek kanzashi friendly degil. Olmaz ise biraz bilegime Asako nun yaptigi kedicigi sararim. Buzlukta yasar bu kedi, pek sevimli butun gun uyur. Bir resmini cekeyimde gosteriyim sizlerede.
muah

4 yorum:

Defne dedi ki...

Gochemoche,
Açalya benim canım arkadaşım, öyle hassastır ki ne güzel bir davranış sergilemiş değil mi? Senin blogunu bu sayede keşfetmiş olmaktan mutlu oldum ben de. Çok güzeller, bayıldım ben yaptıklarına. Linklerimde yer vermekk ve yaptıgın her yeniliği görmek istiyorum. Sevgilerimle.

loungetime dedi ki...

Bende Açalya dan aldım bloğunu Üretmek gerçekten çok güzel kolay gelsin

yummymummy dedi ki...

selam Gochemoche... Bu tokalar nefis... Eline saglik... aklima soyle bisey geldi, birkac tanesi bir arada bir arrangement yapilip shik ve sade bir gece elbisesinin üzerine yaka dekoltesine falan aplike edilebilir ve nefis durabilir...

gochemoche dedi ki...

cok tesekkurler, simdi hemen kumaslarima atlayip daha fazla yapmak istiyorum. bir kac guzel soz duyunca hemen gaza gelirim :) bu arada yummymummy fikrin cok guzel. zaten orjinal kanzashiler daha buyuk oluyor ona benzer birsey yapilabilir. bir yandan kanzashi, bir yandan canta dik, bir yandan incik boncuk , ehh bayagi bi zamanda internette geciyor. ondan sole kanzashi deryasinma tam istedigim gibi dalamadim :)