Cumartesi, Eylül 27, 2008

Dunyanin en yakisikli adami gitti

Paul Newman bugun vefat etmis, topragi bol olsun. Cocukken bile cok severdim Paul Newman 'i "Kizgin damdaki Kedi " filminde asik oldum. Elizabeth Taylor a ne cektirdi o filmde. eger izlemediyseniz mutlaka izlemeniz gereken filmleri
1- Kizgin damdaki kedi
2- The Sting
3- Cool Hand Luke
4- Nobody's Fool
5- Butch Cassidy and the Sundance Kid

Vallahi dunyanin en yakisikli adami gitti, bir tane bile ona benziyen yok. Geriye Robert Redford, Clint Eastwood kaldi. Taam ikisininde ahi gitmis vahi kalmis tipleri var ama ben hala cocukken asik oldugum adamlari goruyorum. Yalniz Clint Eastwood 'in wikipedia makalesini okudum, yani biraz pislikkk bir herifmis, birazcikkk. SImdi Robert Redford u okumaya korkuyorum, oda ole pis bi herifse cok yikilirim. Paul Newman tam bir centilmen. Karisi ile 50 yildir evli idi, karisi Joanne Woodward'da kendisi gibi bir aktor. Yalniz cocuklari anne ve babalari gibi tas diil. Demek ki guzel olmak guzel cocuk garantilemiyor. Bu hipotezin en urkutucu kaniti ise Jamie Lee Curtis.
bu kadar gevezelik yeter, Paul Newman in yeri cennet olsun diyor Etsy dukkanima geri donuyorum muah

1 yorum:

Adsız dedi ki...

I have edited an mp3 to use as a ringtone and have it uploaded on a webpage to access from Safari on my iPhone. I can access the mp3 and play it, but it opens in quicktime and I can find no way to save it from there. Any suggestions?



________________
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]