Çarşamba, Nisan 02, 2008

Muptela

Bu aralar kafayi kafa hastaliklarina taktim, gecen cuma kardesim disleksiklik hakkinda bir yazi yolladi. Butun gun bos vakitimde disleksiklik ile ilgili yazi okudum. Hatta bu konuda ciddi arastirma yapma gazina geldim. sonra borderline sendromu geldi aklima, hadi onun uzerine yazilanlari oku dur bakalim. biraz once aspergers syndrome'unu okuudm, tiklere gectim, tourette sendromunu dolanip geri geldim. her turlu anormallik cok ilgimi cekiyor. hastaliklar bunlarin basinda tabii. doktorami bitki hastaliklari uzerine yapmam tesaduf degil sanirsam :)
bugun sole bir yarim saatimi de nette psikolojik sorunlarini yazip tavsiye bekleyenleri okuyarak gecirdim. napalim burda gonul abla bulamadim bunun ile idare ediyorum. turkiyede olsam en sevdigim kose olan dr h dumen 'in tavsiye kosesini okurdum. Nasil komik, kac kere gulmekten yarildim. tabii bazilarini okurken insan uzuluyor ama neyse ki dr dumen in hep soyleyecegi komik bisiler var.
zaten bu kadar stres alinda yasarken ne kadar gulsek kar dimi?
muah

2 yorum:

Berceste dedi ki...

Ingiltere'deki patronumun disleksiya hastasi olmasi isten ayrilma sebebim oldu. Baska faktorler de vardi ama patron amca sistem kurmayi reddedince ve rahatsizligi onay sistemini etkileyince bu karari almak zorunda kaldim. Cunku butun onaylarin kendisinden gecmesini istiyor ama yazili onay vermiyor, sozlu onayda da yaninda sahidi yoksa ben onay vermedim diyebiliyordu! Virgin'in patronunun ve Lloyds'un mimarinin da disleksik oldugunu biliyor muydun?

gochemoche dedi ki...

rhaba berceste,
sanirsam tom cruise dan disleksik :) tabi patoronunun durumunu goze almadan karar vermesi sorumsuzluk. Allah sabir vermis sana ama sonunda kacmana sevindim, is yerinde stress gercekten insanin sagligina zarar veriyor