Pazartesi, Nisan 30, 2007

Ozel siparis

Gecen 10 gun icinde bir iki tane ozel siparis aldim. Maasallah, cok sevdim bu yaptiklarimi baska cicek yapmak istemiyorum hehe. zaten krizantem hastasiyim, iyi olmadi bu :) Bu arada kumaslarim bitti filan simdi yeniden ismarla sonra boya, ututle filan, bir kac gun icinde kumas geldiginde bir ton isim olucak. Ama benim icin bu islerle ugrasmak terapi, surekli bisi ile ugrasmam lazim, hattat iki isle. Baska turlu konsantre olamiyorum.
Ctesi entel takilip bir tiyatro gosterisine gittim amerikali bir arkadasimla. Oyunun adini bile bilmiyorum, o gun kizcagiz, gidicegimiz oyunun adi Les Miserables demesin mi? Oy oy oyyy. dunyanin en 'acimikli' hikayelerinden biri, kibritci kiz bir bu iki. Arkadasimi uyardim, ben bayabilirim kac saat surer bu? 3-4 demesin mi! Neyse dualar ederek gittim. En on siranin en kenarinda oturduk. Aktorlerin sivilcelerini bile gordum ( abartmiyorum), sivilce mi? demeyin hepsi 16-20 yas arasi idi. Cogu buyuk ihtimalle aktorluk sevdasindan vazgecmeli, ama bir ilkokul caginda bir cocuk vardi en super rol yapan o idi. Bu arada 'sefiller' aslinda muzikalmis. tabii bu iyice mahvediyor 'acimikli' havasini. Bir damla yas dokmedim, hatta guldum.
Simdi sorum su; biz cocukken trt de bi sefiller dizisi vardi, anime miydi yoksa normal tv dizisi mi? hatirlayamadim. aklina gelen varsa lutfen not birakmaktan cekinmeyin efenim :)
ole simdilik bi kadar\
muah

4 yorum:

BALDAN TATLI dedi ki...

Öncelikle bunlar harika demekten kendimi alamıyorum. Yine süper olmuşlar. O kadar anlattın, yapacağım ama elim varmıyor benimde ve hala kıskançlıktan çıldırıyorum :) Sorduğun sefiller dizisi çizgi film değil normal dizi idi, benim hatırladığım. Sevgiler..

Tijen dedi ki...

vallahi ben de çok seviyorum edamameyi. hatta daha perşembe günü (aman allahım günler ne çabuk geçiyor) brooklyn'de, sevgili bir arkadaşımla koca bir tabakta gelen edamameleri dişliyorduk. şimdi? şimdi antalya'dayım. insanoğlu kuş misali. edamame diyorduk değil mi?
tijen

Açalya dedi ki...

Valla Baldan Tatli Asli'nin dedigi gibi sanirim normal bir diziydi. Bir de Kucuk Emrah'li bir film mi vardi ne 'Sefiller' diye? :)) bak bak neler de bilirim beeeen.

gochemoche dedi ki...

saolun sekerler. benim icin o dizi clemantine gibi bisi idi. acimikli hikayeleri hic haz etmiyorum da :)