Salı, Mart 20, 2007

Sap sali





Igrenc yilan resmini koymak istemezdim ama abartmadigimi gormeniz icin koydum sekerler. Beni kurtaran kahramanimiz Gabby. Kendisi kaplumbaga hastasi, ama yilanlarida seviyor (deli evet ama benim de pek normal arkadasim yok ). Neyse bu kadar cirkin seyler hakkinda yazmak yeter.
Yaptigim kanzashiler icin ipek aramaktan oldum bittim. hemde cok pahali. Gelen kumaslar her zaman ipek olmuyor. Ya da istedigim renkler olmuyo bundan kelli ' bende kendim boyarim' dedim. ama tek renk (solid) boyamak zor. bissuru kaynat filan bi isler yapman lazim. SOnra Dharma trading de mikrodalga firinda tie-dye yapmanin mumkun oldugunu ogrendim. Bunun uzerine bi top ipek aldim, 7 renk boya, deterjan ve ure. Ver yansin... Basladim boyamaya, ayy renkler cok guzel maasallah. asik oldum, cok sevdim bu isi. hergun boyamak istiyorum. ama boyalar toz halinde iken toksik, aslinda nefes alirken cigerlerime filan giderse toksik. ondan lab gozlugu ve maske kullanmak zorunda idim. Stef eglendi benim bu komik halime cekiverdi bi foto
bu arada hala nasil tsumami kanzashi yapilir ugrasiyorum. duzgun foto cekemedigim icin biraz agir gidiyor. ama bugun insallah son fotolari cekip halledicem
hadi muah

3 yorum:

Defne dedi ki...

Çok şekersin! Bekliyoruz fotoğrafları sabırla :).

Açalya dedi ki...

Yilani tam kahvalti ederken gordum yavvv! neyse ben onu kanzashi gibi goreyim n iyisi deyip oyle okumaya devam etim :)) Defne'nin dedigi gibi cok sekersin, o maske, gozlk, mutfak deneyi yapar gibisin hahaha. Bu arada sen post doktorana nasil zaman ayiriyorsun hayranim yani!

gochemoche dedi ki...

su an issiz oldugum icin zamanim bol o yuzden rahatca yapiyorum, gerci calisirkende geceleri cok ugrasirdim bu islerle, ya da haftasonlari :)
hastalik benim kisi ole oturup tv izleyemem, cok fazla oturup konusamam mutlaka baska bir sey daha yapmam gerekiyor. multi-tasking olmadan hic bir isi bitiremiyoeum iyi mi :)
saol sekerler simdi biraz foto aktariyimda su kanzashi nasil yapiliri bitiriyim