Çarşamba, Mart 28, 2007

Maasallah 2

Bu cocuk yetenekli vede sabirli. Hayatinda ilk kez dantel ignesini eline almis,e oturdu bu domuzcugu yapti bitirdi. SOnra ben bu kaplumbagayi yapicam dedi,, onuda bir gunde bitirdi. Pes doogrusu dedim vede kendimden utandim. Ben ancak bir kafa bitirebildim sabirsizligimdan. simdide musteri istekleri ile ugrasmaktayim. butun gun kumas kestim yeni cantalar yapmam lazim. dikis makinasi demek stres demek seker. cunku moktan bir makinam var. gerci bedava ama olsun. annemin super makinasi var, bende istiyorum. bana ne bana ne.
ilk makinam aslinda gene anneme alinmisti, babam eve geldi tatataa iste makina. annem hayatta dokunmam ben ona, nefret ediyorum dikisten diyince babam "al senin olsun, bu arada seni dikis makinasi ile nakis kursuna yazdirdim" dedi. boylece 15 yasinda gogce nakis kursuna gitti, yasli teyzeler ve evlilik caginda kizlarla. Babama ne isim var benim burda dedim, makinayi tamir etmeyi ogrenirsin dedi oda. ama hakli imis. gercekten 'troubleshooting' olayini ogrendim. tavsiye ederim :) bu arada babaannemin singer makinasi (hani bole siyahtir) butun yeni makinalardan daha iyi. amerikada kalicagimi bilsem oturup guzel bi makina alicam. boylelikle ben oturup canta dikerim , sevdicegimde maymunlar, kopekler kediler yapar:) kedilerimizde yumaklar ile oynarlar ahhh ne hos :)

3 yorum:

Berceste dedi ki...

Çok şeker bir kaplumbağa olmuş, yapanın ve yayınlayanın eline sağlık :) Diğer çalışmaları sabırsızlıkla bekliyoruz!

Mine dedi ki...

O kadar tatlı, o kadar renkli, o kadar güzel şeyler yapıyorsun ki kanzashi ve bu tatlı hayvancıklardan sipariş etmek için mali durumları düzeltmemi dört gözle bekliyorum :)

Açalya dedi ki...

Stef mi yapti onlari? aman allahim aferin ona. yahu erkeklerin eli daha yatkin oluyor bu islere bazen. Yaratici ve duzenli oluyorlar.
Al bi tane guzel bi dikis makinesi kurtul anasini satayim.
Bu oyuncaklardan satsana etsy'de...benim oglana aliriz yahu!