Perşembe, Mart 08, 2007

Ayy gulmekten oldum


Modern sabahlarin hastasiyim, hic utanmadan herkese surekli ne kadar komik oldugunu soyluyorum. Turkiyede gulmeyi hatirlayan son 3 kisinin radyo programi, Allah razi olsun. Depresyon ilaci yerine rahatlikla kullanilabilir. Yan etsiki yanak veya cende agri. Yemek yerken dinlemeyin ne zaman guleceginiz belli olmuyor, bogulabilirsiniz :)
Bugun oturdum gecmis programlari dinledim, hala da dinliyorum. 15/11/2006 programi bugunun en komik programi idi.
Bugun bi kac tane toka bitirdim. Sevgili Asli bana sormus, acaba nasil yapistiriyorsun diye.
Kumas parcalarini katladiktan sonra nori paste ya da rice glue'a koyuyorum. daha sonra ayni yapistirici ile, kalin kartonun uzerine yapistiriyorum.
Triangular pyramid bag diye bi olaya giristim, ondan bole 10 tane yapicam diye atladim 4 tane bitti. Bir yandan birisi bisiler ismarladi ona cicek yetistiriyim diye 3'e kadar oturdum, aklimdan cikti foto cekmek. Ama unutmadim gercekten 'tsumami kanzashi nasil yapilir' diye bir kose yapicam. Bu aksam belki gene cicek yaparim. bakalim, dikis makinasi zaten cok gurultulu.
ole sekerler ben kaciyim

2 yorum:

emelo dedi ki...

ben bu easter paketini yerim yav!.. ay bu canta cok seker olmus...

15.11 - bir daha dinlicem. Bu arada, burda yazmadan edemixcem, modern sabahlarin bir de soyle bir etkisi oluyor, dinlerken gule gule uyuyakaliyorsun, arada uyanip gulup gulup uyumaya devam ediyorsun.. Ben gece modern sabahlari dinlemeden uykuya dalamiyorum - yani uyku problemi olanlara da birebir!

nrhnmrl dedi ki...

bu çiçeklerin yapımını ararken sizi buldum bakayım bende denemek istiyorum yapabilirim inşallah hepsi çok güzel ellerinize sağlık bir de bir şey sorucam sizin bloğunuzu izlemek için yeri yokmu