Çarşamba, Mart 17, 2010

Bogurtlenli yogurt

bu meyvali yogurtlari cok seviyorum, cikolata kurabiye dondurma gibi gidalardan uzak durmami sagliyor :) ama bogurtlen baska bisi, niye ise hastasiyim, zaten bogurtlen karamuk filan gibi "berry" cinsi meyvalara bayilirim, cocukken cilek allerjim vardi, kollarim kipkirmizi olurdu, burda bakiyorumda o kadar allerji yapiyo artik, ama cilekler dana buyuklugunde olmasina ve mukemmel kokmalarina ragmen sasi tadlari ile hayal kirikligi yaratiyor :) bende kendimi meyvali yogurta veriyorum. ilk geldigim senelerde cok recel yaptim, cilek ve seftali receli, ama bu recelleri yememin bana ne faydasi var diye dusunup biraktim recel olayini :) Bu recel-peynir doneminde Yen ve Johan'i bizim visne receli ile tanistirdim, ikiside hastasi oldu hala arap bakkalinda aliyorlar kavanoz kavanoz :)fistik ezmesi ile cok guzel oluyormus (boghk fistik ezmesi).
yarin aksam insallah ikizlere bakicam gerci sadece sut icirip uyutucam. ebeveynlerin sistemine gore kizlar yataklarina yatiriliyor, ve kapi guzelce kapaniyor, kizlar biraz agliyo, bazen bi saat bisiler konusup (bebek konusmasi) guluyolar ama kimse yanlarina gitmiyor :) ancak cok bagirip kendilerini yirtarlarsa gidip bakiyorlar. bu sistemi neredese ise 2 aylikken filan oturttular, maasallah diyelim, darisi yok-ki nin tatarcaninin basina :)
burda saatler geri alindi gene, ya bu uygulama ne zaman biticek? zaten yamuk olan uyku duzenim bozuluyor, yemek saatlerim sasiriyor, neden bi saat gunesten faydalanicaz, butun gun ofisimin isigi acik zaten disarisi piril piril olsa bile, binalari oyle karanlik yapiyorlar ki herkes kullaniyor lambalari. kiz kardesim Turkiyede son kez saatleri geri aldiklarini iddia etti, bakalim gormeden inanmam.
cioa

1 yorum:

nalan dedi ki...

Merak etme buradaki çilekler de artık senin dediğinden oldular.Hatta dün marketten aldığım çileği yerken L.Ada arap marketten aldığımızın bile daha lezzetli olduğunu hatırladım.
ben de orada sizin blueberry miydi ,pek sevdimdi.
Burda bir ACAİ hapları modası aldı yürüdü.
zayıflatıyormuş,denedin mi almalımı diye düşünüyorum.
Dün Gülipekten sana yollamam için bir paket örnek yolladılar.
Fiyat koymamışlar yollayacaklar.
ben de bugün resimleyip blogda yazarım eline geçmeden önce görürsün.
Bende posta adresin yok.