Pazar, Ağustos 23, 2009

oy anamlar

ya geberdim, cok kadar cok calisilir mi? yani bu memleketette insanin suyunu sIkIyorlar hakkaten. stef dedi, eskiden cep telefonu, email yoktu, patronlar haftasonu calisanlari arayamiyordu dedi, hakkaten oyleydi 15 sene once ne rahatmis hayatimiz, simdi oyle mi ben netsiz , internetde bizsiz yasamayamaz :)
g-ville e gittim ama kimseyi goremeden ger geldim, aklim sira millet ile yemek filan bahanesi ile gorusucektim. yok iki email, butun haftasonu gitti.
gunduz isimin yani sira etsy icin de calistik, stefim de yardim etti sag olsun, karpal tunnelli elimin yerine gecen sag elim o benim :). rayon (viskos) kumas boyadik, tabii mutfagida biraz boyadim, evdeki bir alman adam bana pis pis bakti ama neyse sonra utuledi o kumaslari. rayon boyamak cok zor kardes, ipek boyayi iciyor adeta rayon da kusuyor. Vegan bir ciftin dugunu icin cicekler yapiyorum onun icin ipek kullanamiyoruz, malum, ipek bocekleri mefta oluyor o guzel kumas icin,. hakkaten canice bisi ama ipek o kadar guzel bir kumas ki...
neyse kore bakkalina gidebildim bes dakkaligina, ordan gene aldik benim aci kavundan, sonra seaweed salatasi aldim, susamli filan, stef tadina bakmadi :)
yesil cayli dondurma yaptik! vanilyali dondurmaya toz yesil cayi karistirdi stefan aynen dragon flydaki gibi oldu off cok guzel!!! hepsini g ville de biraktim yoksa yemeyip icmeyip burda yaparim ben biliyorum kendimi :)
saat gec oluyor hadi bakalim yataga..
muah

2 yorum:

nalan dedi ki...

Sevgili goshemoshe,benim de dilim sizin bu ingilizceye donmuyor,careyi onlara Turkce ogretmekte buldum.Sabahtan beri sana yazdigim ilk yoruma guluyorum ve damadin laptopinieve getirmesini bekliyordum.Hem Acalya ve senin yanitlarina hem de pirinc tutkalinin tarifine bakmak icin.Aklimda kaldigi kadariyla yaptim bakalim dogru yapmis miyim.Biz de kaatida nisasta ile sap ve su karistirip yapistirici yapiyoruz.
Benim diger blogumda da bulastigim luzumsuz islerin bir bolumunu yaiyorum.Keske dil bilsem de etsy de bir dukkan da ben acsam ama nerdeee,
Yine dustu cenem.izlenmektesin,hatta izindeyim bu kanzasi isine eve donunce saglam bulasacagim,burda kumaslar cok pahali evdeyse heryer kumas
yaaa kusura bakmayin gercekten burada 2 aydir dilsiz oturmak ceneme vurdu

granit küp taş dedi ki...

ciddi anlamda yazim tarzinizi cok begendim duzenli takip ettigim bloglardan birisiniz. cizginizde kalmaniz dilegiyle.