Çarşamba, Temmuz 30, 2008

Konusuz posta

Soylemesi ayip Hd televizyonumuz var, bazen en uyduruk programlari bile sadece HD oldugu icin izlerken yakaliyorum kendimi. Ayni seyi izledigim animelerdede fark ettim. HD versiyonlarini izlersem birden bire o dizinin hastasi oluyorum. Eski cizgi filmleri sirf bu yuzden izleyemiyorum piksel piksel hersey gorunuyor. Halbuki Heidi, Esteban, Cicek kiz, Seker kiz Candy, Georgie, Voltran'i yeniden izlemek isterim ama dijital olarak yenilenmis versiyonlari cikincaya kadar beklemek zorundayim :)
Gecen gun aklima geldi benim dinleyerek buyudugum masallar mesela "uc domuzcuk", "kirmizi baslikli kiz", "hansel ve gratel" bilinen, okunan masallar mi olucak. Eger cocuklar bu masallari okuyor olmaz ise cok uzulurum. benim cocuklugumun buyuk bir kismi bunlari dinleyip, okuyarak gecti. 2-3 yaslarinda iken kardis ile ben yataginda yan yatmis anneannemin salladigi kalcasinda uzanip bu masallari dinlerdik. Tahmin edebiliceginiz gibi anneannem heybetli bir kadindi, kirilan bacagi iyilesmedigi icin yataginda gecirirdi zamanini. biz dogmadan once ilkokul ogretmenligi yaptigi icin bizimle nasil ilgilenicegini cok iyi bilirdi. Soyledigi hersey aklima islemis, gene de seni cok ozluyorum anneannecigim muah

4 yorum:

Açalya dedi ki...

Ah o cizgi filmler yenilenecek mi acaba? ne guzel olur.
O aklinda kalan masallari cocuklarina anlatirsin, boylece onlar da aktarirlar kendi cocuklarina (bak araya nasil soktum hadi evlenin diye?!)
En guzel masallari anneanneler anlatir!

gochemoche dedi ki...

bana kalsa simdiye kadar kac tane dogurmusum, gelecek sene evlenicez insallah ondan sonra hamile kalmaya calisicam :)

Adsız dedi ki...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Adsız dedi ki...

...please where can I buy a unicorn?