Cumartesi, Aralık 22, 2007

Med cezir

Stefcigim Alamanyaya gitti beri sosyal hayatim biraz uyuzlasti. Ne de olsa butun arkadaslarim Gainesville de ya da mezun olup dunyanin dort bir yanina dagildilar. Ama dun Sara ve SIbel ile Tampada bulustuk. Sole keyifli bir aksam gecirdik. Tampa da adini bu aralar cok duydugum Bern's isimli bir restorant var, burda cok guzelmis yemekler hele tatlilar bi harika imis. Gece nin 9 bucuguna randevu bulabildik. balkonlarda gevezelik yapip aynen uctuk yemege. Herkes tam takir giyinmis biz haric :) Eeee gencler genelde karsi cinsten birileri ile gelmis, bizim ogle bir derdimiz yoktu tabiii. Heyvanlar gibi yidik, Modern sabahlar deyimi ile "et yidikh". Sonrada aslinda doymus olmamiza ragmen ust kata cikip tatli yidikh :) gobekler sismis bir halde eve geldik ohhh beee dunya varmis.
bugunde keyifli denize nazir bir balkon kahvaltisi yaptik, gunu ziplayan bir cift yunus baligi gorerek tamamlayip yollara dustuk, simdi evdeyim. 24 saat bilem surmeyen bir gezi beni sarj etti. ama daha guzel sarj olmak icin discovery channelda guzel belgesel izleyerek bir guzel uyudum. uyandigim da sevgili 8-9 kiloluk Koko karnima oturmus tv izliyordu. Senin de keyfin yerinde Koko.
Amerikanya da da tatil havasi var Noel tatili sag olsun. Herkesler baska bir yerlere gidiyor nasil sehirler bosaliyor anlayamiyorum vallahi. Bu kadar insan nereye gidiyor di mi? :)
herkese iyi bayramlar, iyi tatiller, iyi noeller :)
muah

4 yorum:

BALDAN TATLI dedi ki...

Nerlerdesin? Unuttun bizleri herhalde. Bayramın ve yeniyılın kutlu ve umut dolu olsun.

BALDAN TATLI dedi ki...

Mutlu Yıllar........

hayat dedi ki...

Yeni yılınızı kutlar sağlık ve sıhhtle geçecek güzel bir yıl dilerim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.