Pazartesi, Kasım 12, 2007

kedi olsam


herhalde hemen hemen herkes bi ara ahh su kedinin yerinde ben olsaydim, kivrilip sicacik bir kosede uyusaydim demistir.
bende su an oleyim. butun gun bu mod icinde labdan laba gezdim, kosturdum. aksi gibi soguk odada (4 derece) calismak zorundaydim. dondum anacim dondum. ankarada filan hava cok sogumus, ordaki sevdiklerimin neler hissettiklerini anladim efendim. ama boyle zamanlarda nasil oluyorsa floridada yasamama ragmen donuyorum diye sinirleniyorum. sinirlenince isiniyorum, ve usumeye gerek kalmiyor :) iyice sacmalamaya basladim, uykusuzluk vurdu. modern sabahlar bilem uykuma engel olamadi bu sabah, taaa gainesville den sarasotaya dogru direksiyon sallarken. neyseki bu gece gerzek "air matresse" da degil, normal bir ekiz yatakta yaticam. gavurlar tek kisilik yataga ikiz diyor ne alaka bana sormayin. karnim ac neyse ki stef bana dun aksam yemegiden artanlardan bir kutu hazirladi. onu isitip yiyim bari. alman bakkalinda "gyro" baharati bulduk ne alaka ise onunla tavuk yapti guzel oldu vallahi. yaninada yogurt ve pilav ohhhh. sonrada koko ve suki gibi kivrilir yatarim artik. bu arada kedi satolari maasallah cok guzel dimi :)
muah

4 yorum:

emelo dedi ki...

Ay bazen be de kedi olarak gelseydim su dunyaya diyorum valla.. Ama sokak kedisi degil, ev kedisi! Yanlislik olmasin...

Açalya dedi ki...

Allahım ben bugün bir bakayım dedim benim yetenekli arkadağım neler yapmış diye, (uzunca bir süre girmedim farkındayım) ana bir baktım, linkin kaybolmuş. Panikledim ulen kız görmüştür şimdi yanlış anlamıştır diye! sanırım başka birini altına yada üstüne eklerken uçurmuşum seni. Amanın, Yok ki'nin blogundan ulaşmak zorunda kaldım...kafama zıçayım!

Açalya dedi ki...

O kedi zımbırtıları ne güzelmiş yahu! ben bu arada kedileri kuş sandımdı...yazıya başlayınca anladım...ehiehihihi
Sen de mi üşüyüksün benim gibi? ben de SoCal'un sıcağında geceleri battaniyeyle yatanlardanım....

gochemoche dedi ki...

acalyacim, bende oyle link sildim dha onceden anliyorum. zaten fark etmemistim :) vallahi burasi su an buz gibi. bu aralar babaanne modundayim:)