Cuma, Eylül 07, 2007

bugun fakrli bir cuma


oncelikle cenk in sorusunu cevaplayayim dedim, pamuklu kumaslarimi equilter dan aliyorum genelde. umarim send eistedigin gibi kumaslar bulursun.
evet simdi gelelim ankarada gecen haftama. oncelikle sevgili gaye hocaefendi ile gorustum, oglu uygar kocaman olmus, cok akilli , annesini uzlemeyen yakisikli bir cocuk olmus, darisi acalyanin oglunun basina :)
gectigimiz hafta boyunca iki gunde bir hastahane ye geldim. elimde karpal tuneli sendromu olduguna dair ciddi suphelerim vardi. Dr Sinan bey teshisimin dogru oldugunu soyledi :) ne kadar ileri gittigini anlamak icin sanirsam emg denen bisi yaptilar. basitce bilegime elime koluma ufak elektrik akimlari verip tepkime baktilar. sag el sinirlerim iyi durumda degil ondan bugun ameliyat olucagim, iki elimden de. basit bir operasyon, gece burda kalip kalmayacagim belli degil. ama hazir internet bulmusken hop atladim heheheh :)
midem kaziniyor ama yemek yemem ve su icmem filan yasak. uhuuu acim. yarin ve pazar gunude rejim yapicam . pztesi mide ve bagirsaklarima bakicaklar. yani tatilim biraz zulum ile geciyor :) ne yapalim saglikli yasamak icin katlanicagiz.
ole simdilik bu kadar muahhh

3 yorum:

emelo dedi ki...

Ay canim ya cok gecmis olsun - neyse her seye baktir da oyle gel.. heyecanla bekliyoruz :)

BALDAN TATLI dedi ki...

Çoook geçmiş olsun. annemde karpal tünelden ameliyat oldu elinden. Sonrasında fizik tedavi olması gerekiyor. Sanırım doktorun sanada verecektir. Bir müddet elini kullanamıyorsun haberin olsun. Tez zamanda iyileşirsin umarım. Sağlıcakla kal canım.

Tijen dedi ki...

Sevgili edamame prensesi,
Dün seni andım. Neden mi? Evde edamame yaptım da ondan. Sonra da bugün mutfakta zen'in linklerine ekledim seni. Tatilin güzel geçsin.