Cuma, Ağustos 03, 2007

Kumas kumas daha cok kumas


evet ismarladigim kumaslar geldi, ama bu da yetmiyor, hergun daha fazla kumas almak istiyorum. aldigim kumaslar her zaman ki gibi japon tarzi, cantalar yapicam bunlardan. elimde olsa dukkanin butun asya bolumunu satin alirim.

dun yagmur camur altinda tampa gittik. minicik bir araba kiraladik, cok sirin hem stef hem ben rahatca sigdik once cok sevdim. ama yola cikinca arabanin kotu taraflari ortaya cikti. oncelikle yan camlarin tam aynalara baktigim bolumu bugulaniyordu, zaten anormal yagmur yagdigi icin aynalar hic bir ise yaramadi. zavalli stef arabada yoga haraketleri ile arkaya bakip araba geliyor mu diye kontrol edip beni yonlendirdi. o olmasa heralde kesin kaza yapardim. sonra araba minnacik oldugu icin yanimizdan kamyon filan gectikce savrulduk, ve yolun kenarinda biriken sular kaymamiza neden oldu. sonra arabanin sofor kapisi sadece anahtar ile kilitleniyor. bagajda ayni sekilde. dedim alman ve japon amcalar sizin muhendisliginize kurban olayim. niye ise amerikan arabalarinin mantigi benim mantigima uymuyor, kullanisli degiller bir tuhaf.
neys bugunluk bu kadar.
muah

3 yorum:

Selen dedi ki...

Merhaba prenses :)
Yorumlarını Açalya'da görmekte idim. Bir de sayfayı ziyaret edeyim dedim. Bir de baktım ki Gainesville'desin. Yoksa University of Florida'da mı dedim. Hoş bir tesadüfle kendimi çok yakın arkadaşımın sayfasında sandım bir an. Aynı yerde yaşıyorsunuz ve ismi Gökçe de :). Tesadüf üzere tanışmamıza sevindim.
Çok sevgiler

gochemoche dedi ki...

merhaba selen, Gokce yi taniyorum, isimlerimizin arasinda bir harf fark var. Yakasinda ismini gorunce hemen gidip tanismistim. Herkesin cok sevdigi cok iyi bir arkadasin var. Bir daha gordugum zaman hemen senden bahsedicem :)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhabalar
Blogunuzu yeni keşfettim. Bu yazıdaki kumaşlara hayran kaldım. İnternetten aldıysanız adresini paylaşır mısınız?
Çok teşekkürler,