Çarşamba, Mayıs 16, 2007

Yeni albumler



Kirac in son albumunu dinliyorum, eskiden severdim sarkilarini simdi niye ise igrecn olmus. bir de hande yener var onu bir dinliyim . pek umutlu diilim ama bakalim. Modern sabahlardan eurovision sarki yarismasinin haberlerini aldim. izlemis kadar oldum, sagolsunlar cok guzel tasvir ettiler.
Bu arada bende gene kanzashi deryasinda yuzmekteyim en sonunda kac aydir aklimda olan yaprak olayini gerceklestirdim hehe cok mutluyum.
Dun gece sevgili Micchan ile Honey clover denen bir anime nin ikinci sezonunu izledik. Benim gibi romantik olmayan bir insani bile aglatan bir anime. Ama yanlis anlama olmasin, 90% gulduruyor, 10% aglatiyor. Guzel sanatlar okulunda okuyan, mezun olan 5 arkadasin hikayesi. Yani normal hayati anlatan bir anime. Sadece 7 bolum izleyebildik, sonra stef e ayip oluyor diye durmak zorunda kaldik. Amerikada DVD si cikmadi bu animenin, o kadar guzel ki anlamiyorum niye cikmadi.
Evet simdi ben kanzashi dunyasina geri doneyim vede bakutmatsu.......... (cok uzun ismi) animesini izleyip bitireyim bari.

2 yorum:

YOK Kİ dedi ki...

cok sevdim ben bu yapraklari! ellerine saglik, ilk firsatta bi' gelip gorecegim neler yapmissin :)
opuyorum

BALDAN TATLI dedi ki...

Döktürmüşsün yine Ellerine sağlık. Bekliyorum bloğuma yorumlarını..