Çarşamba, Mayıs 02, 2007

Anime....



Bu aralar evde dikis, kanzashi filan ugrasirken bir yandan da anime izleyip duruyorum. Koskoca nerede ise 32 yasindasin hala cizgi film mi izliyorsun diyiceksiniz. Tv deki bir cok seyden daha iyi. Ozellikle komedi olanlar. Bir kac tavsiyede bulunayim dedim.

Nodame Cantabile: Konservatuarda piano bolumunde olan 2 ogrencinin bas rolu oynadigi komik bir anime. Bir yandan bol miktarda klasik muzik dinliyorsunuz. Tamami ile insani gevseten , gulduren, gunluk hayatin stressinden uzaklastiran guzel bir anime. Dvd si ciktiginda alicigimmm.


Lucky Star: Geyik bir anime,4 kiz ogrencinin konusmalari. sabahtan aksama kadar geyik yapiyolar. bende cok seviyorum. OP sarkisi cok guzel, heyecanli. AHhh lise yillarim ne kadar komik guzeldi.
bugunluk bu kadar.

5 yorum:

Açalya dedi ki...

Hangi kanalda bunlar bakiim?

BALDAN TATLI dedi ki...

Valla onu bunu bilmem kaç yaşında olursan ol çizgi film izlenir. Hala oğlumla oturup izliyorum. İçimizdeki çocuk başka türlü yaşıyamaz. Sevgiler...

gochemoche dedi ki...

acalyacim ne yazik ki Japonyada yayinlaniyor bu cizgi filmler. sen nasil izledin diyiceksin, ben bunlari hayirsever vatandaslarin ingilizce alt yazi koymasi sebebi ile bilgisayarimdan izliyorum, sana bi dvd yollayim istersen :) senide otaku yapalim huh?

gochemoche dedi ki...

baldantatli; vallai cizgi filmler bizim zamandan daha guzel tabii ondan bayila bayila izliyoruz. turkiyede pikaculari izliyordum :)

Açalya dedi ki...

Ben de oyle tahmin ettim, ama hic aklima gelmdi bilgisayardan izlenecegi :P ben bi arastiriiim.