Perşembe, Ocak 08, 2009

Misafirimiz var!


Koko and Macha playing
Originally uploaded by offgenemi
Sevgili Torunum Macha bizde, her haftasonu gittigimde onu gormek cok guzel. islak burnunu her yere suruyor. arada Koko ile kedi agacinin en yuksek yeri icin kavga ediyorlar.
Kedilerimi cok seviyorum Maasallah, eve geldigimde yanima kivrilip yatiyorlar. sabahlari uyandigimda ustume cikip gunaydin diyorlar. lafinizi agzinizdan aliyim yemek icin yapmiyor bunlari benim kucuk kuzularim. cunku mama kaplari hep dolu. Turkiyeye gittigim zaman nerede ise bir ay goremedim 4 gun tatilde koko yanimdan ayrilmadi. cok ozlemis annesini :) gelip sadece kucagima yatiyor, hele uzanirsam ve uzerimde battaniye varsa direk kucagimda. eger annenin bir yeri agriyorsa Koko hemen oraya yatip isitiyor. Suki de Koko da benim Prozac'im. Allah'im bebislerimi her turlu kotulukten koru, butun kedilere mutlu, huzurlu, saglikli, uzun omurler ver :)
Kardis de kedileri seviyor benim gibi. Turkiyedeki kizim Shinsetsu'ya kardis bakiyor. Onun 4 kedisi var, Turuncu, Macha, Neko ve kizim Shinsetsu. Daha once iki kedimiz daha vardi. Dunyanin en yakisikli kedisi Tsubasa ve dunyanin en sert kedisi Takashi. ne yazik ki su anda bizimle beraber degiller, cok erken bizi birakip obur dunyaya gittiler.
Kisacasi kediciklerim ailemin bir parcasi , Keske kedilerde kaplumbagalar gibi cok uzun yasasaydi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayyyy, gozumun onune geldiler valla, gurul gurul ustunde uyurlar degil mi? vakit bulunca resimlerini koysana cok merak ettim senin kedicikleri.

gochemoche dedi ki...

tesekkurler :)
flickr account umda daha cok fotolari var bu yaramazlarin
http://www.flickr.com/photos/offgenemi/sets/72157603856847058/