Pazartesi, Nisan 30, 2007

Ozel siparis

Gecen 10 gun icinde bir iki tane ozel siparis aldim. Maasallah, cok sevdim bu yaptiklarimi baska cicek yapmak istemiyorum hehe. zaten krizantem hastasiyim, iyi olmadi bu :) Bu arada kumaslarim bitti filan simdi yeniden ismarla sonra boya, ututle filan, bir kac gun icinde kumas geldiginde bir ton isim olucak. Ama benim icin bu islerle ugrasmak terapi, surekli bisi ile ugrasmam lazim, hattat iki isle. Baska turlu konsantre olamiyorum.
Ctesi entel takilip bir tiyatro gosterisine gittim amerikali bir arkadasimla. Oyunun adini bile bilmiyorum, o gun kizcagiz, gidicegimiz oyunun adi Les Miserables demesin mi? Oy oy oyyy. dunyanin en 'acimikli' hikayelerinden biri, kibritci kiz bir bu iki. Arkadasimi uyardim, ben bayabilirim kac saat surer bu? 3-4 demesin mi! Neyse dualar ederek gittim. En on siranin en kenarinda oturduk. Aktorlerin sivilcelerini bile gordum ( abartmiyorum), sivilce mi? demeyin hepsi 16-20 yas arasi idi. Cogu buyuk ihtimalle aktorluk sevdasindan vazgecmeli, ama bir ilkokul caginda bir cocuk vardi en super rol yapan o idi. Bu arada 'sefiller' aslinda muzikalmis. tabii bu iyice mahvediyor 'acimikli' havasini. Bir damla yas dokmedim, hatta guldum.
Simdi sorum su; biz cocukken trt de bi sefiller dizisi vardi, anime miydi yoksa normal tv dizisi mi? hatirlayamadim. aklina gelen varsa lutfen not birakmaktan cekinmeyin efenim :)
ole simdilik bi kadar\
muah

Perşembe, Nisan 26, 2007

Komik komik


Bugun MODERN sabahlar gene komik. Cokta iyi dinleyemedim, bazi web sitelerini actiginizda dangir dungur muzik caliyor ya yarisi kacti ole. Neyse, Etsy de ilk kez iki musteri inatla odemedigi icin satisi iptal ettim. Simdi yeniden yuklemem gerekicek. Simdi bu adamlari benim dovmem lazim ama neyse.
Gecen haftasonu super arkadaslarim bizi ziyarete geldiler. Ctesi yiyerek gecti. Sabah super bir kahvalti, aksama sushi ohhhh sistik. Ertesi gun Rainbow spring e gittik.Eve geldigimizde ben yamulmus bir hale idim. Uyudum bir guzel. Artik genc degiliz tabii daha dogrusu ben yasliyim hehe.

Çarşamba, Nisan 18, 2007

Tembel teneke


Kac gundur aslinda tam bir haftadir yazmamisim cok ayip etmisim. Niye ise vaktim olmadi gunduzleri. Bir suru kanzashi yaptim. Omzum tutuldu, yazi yazmak zor oluyor boyle zamanlarda.
Sevgili kedileri koko ve suki semirmekteler, ohh ne guzel uyuyorlar, birazdan babalari arar gel beni al der, ziplar gideriz. Bu aralar Stef beni cok gururlandiriyor. Arkadasimiz Jimmus'in tasinmasina yardim ediyoruz, herseyi sokup yeni eve takiyor robot gibi bes dakkada besiktas seklinde maasallah. Dun Jimmus a da soledim, dunyaya bole meteor filan carpar da kurtulursak en guzel magara bizimkisi olucak. Dun kizlara nasil internetten hangi bakkalda pepsi 'deal'i var bakip ona gore alisverise gittigini soyledi. vede alman oldugunu ispatladi. canim benim. bu aksam cok calisicak odevi var. Iki gundur bu yildizlari yapip duruyor, origami yildizlar.
iste boyle benim yazida italik oldu ama neyse
muah

Salı, Nisan 10, 2007

kamyonlardan korkuyorum

once yorum birakan herkese tesekkur ederim, guzel iltifatlarinizi asako ya ileticigim sekerler.
simdi biraz icimizi dokelim...
bugun tampa yakinlarinda bir yere gittim sabahin korunde ve ogleden sonra geri dondum. nasil korkunc bir yolculuktu. Her taraf o korkunc kocaman kamyonlarla dolu, sinyal vermeden donuyorlar. kurallara uymadan araba kullananlara zaten kilim, birde bu adamlar kocaman kamyonlarda ustume ustume geliyorlar. rearview mirror' in turkcesini unuttum neyse, o aynaya bakinca birden butun aynada sadece o pis kamyonlar gorunuyor. ay tuylerim diken diken. butun yol dua ederek geldim. vallahi Allah korudu. Floridada normal bi sekilde yagmur pek yagmiyor, sis gibi bir yagmur acaip yogun, ve de sanki birisi yukardan gercekten kova ile su dokuyor gibi. bu halde cok hizli araba surmemek gerekir ama en yavas 60 mil ile gidebiliyorsunuz, cunku geri kalan herkes 75 -80 ile gidiyor.
neys enough bitching already diyelim. tamam turkce ile ingilizceyi pis bi sekilde karistirdim.
simdi gene ise donucem, cok yorgunum. ya da tembelim bilemiyorum :)
muah

Cuma, Nisan 06, 2007

simdi okullu oldum


bole sanki gercek ogrenci gibicesine okula geldim. su an bilgisayar labaratuarindayim. benim kil hoca ile bulusucam ama once bi kutuphanede sevgili gaye hocaefendimizin ( nasil asistan olunur onu ogretmis ustun bir insandir) rica ettigi bi kagitladi fotokopi cektiricem. ama salak gibi hangi sayfa hangi sayi gibi basit bilgileri unutmusum ondan kelli bir bilgisayar bulmam gerekti. hemen aldim bilgileri , hemencecik birde blog yaziyim dedim. bu klavyelerde pis gibi hemen camsil ile temizleyesim geliyor. en sevdigim sey klavye temizlemek.
eve gidince bugun biraz kumas boyayim bari.
bu arada sevgili asako bu klipleri yapmis, bole patates cipsi torbasi kapatmak icin filan kullanabiliyorsunuz. cok sirinler, asako gene japon oldugunu ispatladi. hatun super. acalya senin bebis icin ne istiyorsan yaptiriyim. oglanlar icin robot yap dedim bakalim yapicakmi :)
simdi ucmam lazim ciao anaciklarim

Salı, Nisan 03, 2007

Icimi doktum


Saolsun Jimmus sayesinde UF e verdim veristirdim ohhhh icime soguk sular dokuldu. Tam da gene bu salaklar sampiyon oldu puh diye uzuluyordum. Ohh sefam olsun ohhh ohhh.
Evet University of Florida gene basketbol sampiyonu oldu. gece havai fisekler atildi, disari cikip dovucektim birilerini. ama dedim sen sarhoslara uyma otur dikisini dik. Yeni cantalar yapiyorum iste gumusler kararmasin diye bi ozel kumas aldim onu kullaniyorum. Ama yikanmasi yasak bir tane bi adama sattim, saolsun simdi ben bir yenilerini dikip hemen listelemem lazim.
Bu arada bu yeni ciceklerin rengine hasta oldum kendime yapicam bu renk cumbusunden. tam zit renkler.
dun modern sabahlar yoktu, yikildim, moralman mahvoldum, yerlerde surundum. neyse bugun var ama ege yok, gene de fahir ve oktay basarili. ama ege yi de beklerim yarina.
dun turkce sarkilarini gozden gecirdim. hasan yilmaz diye bi adamdan "salla " diye bir sarki varmis. cok enteresan. hemen arkadaslara yolladim basarili buldular hehehe
simdi kendi sweat-shop'ima doneyim.
muah